Om mig

"Jag ser till helheten, både yttre och inre hudvård"

hudterapeut göteborg

Ulrika, Aukt Hudterapeut & Advanced Skin Therapist

Hej! Jag heter Ulrika Jenslöv och är auktoriserad & specialiserad hudterapeut, Diplomerad Advanced Skin Therapist, Diplomerad stress-& friskvårdsterapeut.


Jag älskar mitt yrke och jag brinner för att få hjälpa mina kunder med inre & yttre hudvård. 

Mina behandlingar är noga planerade och genomförs efter en noggrann hudanalys för att behandlingen skall bli så skräddarsydd för varje kunds individuella hudtyp och behov. När du kommer första gången till mig så gör vi tillsammans en behovsanalys vilket innebär att jag frågar om övrig hälsa, livsstils-vanor och kost. Detta är ett sätt för mig att hitta orsaken till ev hudproblemet och behandlingen kan skräddarsys ännu mer.

Oftast är det inte huden som det är fel på utan miljön och vår livsstil som orsakar problemen samt yttre omständigheter som fel val av produkter.

 

Jag gillar att se resultat både kortsiktigt och långsiktigt. Mina favoritbehandligar är:


Hårmineralanalys - Där vi ser svart på vitt hur din mineralbalans är i kroppen, vilken ämnesomsättningstyp du är, vilken typ av kost som är anpassat för just dig!


Advanced Skin Treatment - där jag hjälper till och ser vad just du behöver för inre hudvård genom att göra ansikts- och tungdiagnostik


Probiotik boost - kuren som gör att din hud får en nystart med hjälp av 10 miljarder goda bakterier


Dermapen4 - effektiv och spännande behandling som förbättrar många olika hudkonditioner så som ärr, rynkor, linjer, pigmenteringar ect

 

Kontakt

ulrika@holisticskincare.se

Tel: 070-898 73 71

Adress:

Holistic SkinCare

c/o Frisörerna

Adress: Brogatan 18

431 30 Mölndal