Fransar Mölndal

Fransar Mölndal

Behandling för fransar

(Prisinfo klicka på "Boka här")Välkommen till Holistic SkinCare i Mölndal för en behandling av dina fransar.


Fransfärgning

Färgning av fransarna är en populär behandling som direkt framhäver dina ögon på ett naturligt och vackert sätt. Med en djupare och mörkare nyans får du en mer intensiv inramning av ögonen, som också bidrar till att du får ett piggare utseende. Vid en fransfärgning så använder jag den nyans som du önskar och som passar dig bäst.


En färgning brukar normalt hålla i ungefär 4-6 veckor. Hos min klinik i Mölndal använder jag endast professionella produkter och säkra metoder för dina fransar!

 

Fransar och bryn

Att färga fransar och bryn gör en stor skillnad. Vid en behandling av fransar och bryn använder jag mig av såväl vaxning som plockning vid formningen. Utifrån kundens önskemål och utgångsläge så väljer det som passar bäst för fransarna samt brynen.

Vackert formade samt färgade bryn och fransar är det såväl det bästa som billigaste alternativet för ett ansiktslyft. Att behandla sina fransar och bryn kan verkligen göra en otrolig skillnad. Boka din tid för behandling hos mig i Mölndal redan idag!

 

Fransar hos Holistic SkinCare i Mölndal


Holistic SkinCare har sin klinik i Mölndal. Här behandlas du alltid med omsorg och varje behandling utförs med stor noggrannhet.  

 

Jag är auktoriserad & specialiserad hudterapeut, diplomerad Advanced Skin Therapist och Diplomerad stress- & friskvårdsreapeut. 

 

Har du några frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att höra av dig till mig! Du hittar kliniken i Mölndal, jag ser framemot att få behandla dina fransar!

 

Välkommen till Holistic SkinCare, fransar i Mölndal. 

 

Fransar Göteborg