Dermapen 4

Microneedling med Dermapen blir en alltmer populär behandlingsmetod för en rad olika hudproblem.

 

Enkelt förklarat, orsakar Dermapen4™ en kontrollerad skada i huden med hjälp av små nålar. Som en naturlig reaktion på nålningen vill kroppen då reparera skadan och börjar producera nytt kollagen i huden och bildas även nya kapillärer. Resultatet blir en föryngring samt en förbättring av hudens struktur och kondition. Nyproduktionen av naturliga elastiska komponenter kan jämföras med effekten av till exempel fraktionerad laser men Dermapen4 har färre biverkningar och en kortare återhämtningstid. Till skillnad mot laserbehandling kan Dermapen4 dessutom utföras på alla olika hudtyper och hudfärger. Boka din Dermapen behandling i Göteborg hos mig på Holistic SkinCare.

dermapen göteborg

Med Dermapen4 kan man behandla:

Huduppstramning och -föryngring, rynkor och fina linjer, porer, oren hud och akne, milier, keratosis pilares, ärr/akneärr, pigmenteringar, kirurgiska ärr och brännskador, hudbristningar och alopecia. Ytligare behandling kan med fördel göras som ”Red Carpet Treatment” då huden blir återfuktad får fin lyster och glow.

Efter behandlingen syns oftast en lätt rodnad, som tecken på att behandlingen har skapat en inflammatorisk process i huden. Rodnaden brukar lägga sig efter några timmar. Man kan återgå till normala aktiviteter direkt efter Dermapen behandling. De eventuella reaktioner som kan upplevas ett par dagar efteråt är torrhet, flagnande, lätt rodnad och eventuellt lite svullnad. Behandlaren informerar alltid om vad som specifikt bör undvikas dagarna efter. Välkommen till Holistic SkinCare i Göteborg.


dermapen göteborg

Dermapen lanserade det första mekaniska microneedlingverktyget och är fortfarande marknadsledande över hela världen. Nya Dermapen4 är digital, har unik ergonomisk design och gör upp till 1 920 mikrokanaler i huden/ sekund med hjälp av 16 stycken tunna medicinska engångsnålar. Pennans snabbhet och styrka gör behandlingen i stort sett helt smärtfri. Under behandlingen slussas uppbyggande och näringsrika behandlingspreparat ned på djupet i huden. På så vis får behandlingen dubbel effekt både av hudens egen läkning/förnyelseprocess samt från preparaten som förs djupare ned i huden än om de skulle påföras topiskt.

Oftast behövs en behandlingskur på 3 - 6 behandlingar, beroende på hudens kondition samt tillstånd. Behandlingstiden är vanligtvis 30 - 60 minuter och bör för bästa resultat upprepas med 2 - 8 veckors mellanrum, beroende på vilken indikation som behandlas. Behandlingen skräddarsys efter hudens behov och dina önskemål.

dermapen göteborg

Kontakt

ulrika@holisticskincare.se

Tel: 070-898 73 71

Adress:

Holistic SkinCare

c/o Frisörerna

Adress: Brogatan 18

431 30 Mölndal

 

hudterapeut mölndal
hudterapeut mölndal