Browlift Göteborg

Browlift Göteborg

Browlift

(Prisinfo klicka på "Boka här")


Browlift är ett smidigt och effektivt alternativ för att få fylligare och mer volym i brynen. Hos mig på Holistic SkinCare i Göteborg får ni alltid en behandling som utgår från dina önskemål och behov.


Brynens hårstrån rätas ut med hjälp av permanentvätska, vilket ger ett fylligare utseende. Med hjälp av permanentvätska för bryn rätar man ut hårstråna på ögonbrynen och detta ger ett fylligare utseende. Vid browlift ändras både strukturen och formen av brynen, så att kunden kan få den form som önskas. Har du tröttnat på att varje morgon behöva ställa dig framför spegeln för att styla ögonbrynen? Då är det här en perfekt lösning som ger dina bryn ett naturligt och stylat utseende. Välkommen in på browlift hos mig i Göteborg!


I den här behandlingen ingår en färgning och lättare form. Om du önskar få helt nyformade ögonbryn behöver du även boka plock/vaxning av bryn, då tillkommer 150kr.Viktigt att tänka på vid browlift


Använd inte något Serum på brynen 48h innan din behandling. Undvik också att använda något serum i 24h efter behandling.Efter behandling


Tänk på att inte använda några oljebaserade produkter inom den angivna tiden. Dessutom ingen bastu, träning eller någon form av vätska på ögonbrynen inom den angivna tiden. Borsta gärna dina bryn. Det kan också vara bra att komplettera med bryngel eller vax.


 

Browlift hos Holistic SkinCare i Göteborg


Holistic SkinCare har sin klinik i Göteborg. Här behandlas du alltid med omsorg och varje behandling utförs med stor noggrannhet.  


Jag är auktoriserad & specialiserad hudterapeut, diplomerad Advanced Skin Therapist och Diplomerad stress- & friskvårdsreapeut. 


Har du några frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att höra av dig till mig! Du hittar kliniken i Göteborg, jag ser framemot ditt besök!


Välkommen till Holistic SkinCare, browlift för dig i Göteborg. 

Browlift Göteborg