Avancerad Hudvård


Avancerad Hudvård

(Prisinfo klicka på "Boka här")

Hudvård på riktigt - Inifrån och ut! Vill du gå till botten med att ta reda på vaför du har problem med din hud, Då är det dags att se hur du mår inuti kroppen. Huden speglar din insida, mår du inte bra på insidan så visar det sig till slut på din hud i form av utslag,akne,eksem mm.


Huden är kroppens största organ och blir påverkad av tillgången på näring men även när det uppstår brister/obalanser i kroppen.

Här rekommenderar jag behandlingen " Advanced Skin Treatment" En behandling där vi grundligt går igenom din livsstil i form av frågor, diagnostik på din tunga och ansikte samt en härlig ansiktsbehandling med anpassade produkter till din hy. På din tunga ser jag bland annat hur din tarmslemhinna
mår, hur dina binjurar mår, om du har för lite fukt i kroppen med mycket mera!

Du kan också göra en Hårmineralanalys för att få reda på vilket ämnesomsättningstyp du är, om du har obalanser mellan mineraler i kroppen, näringsbrister eller om du har överskott av vissa. Du får veta vilken typ av kost som passar dig och vilken kost som du ska undvika ect.Denna analys rekommenderar jag till alla oavsett om man har hudproblem eller inte, du kanske känner dig trött, hängig, omotiverad eller är hela tiden "speedad" och kommer inte ned i varv. Ta reda på din status och hjälp din kropp att bli "normal".