Yttre hudvård

Om du vill ta hand om din hy på ett optimalt sätt behöver du veta vilken hudtyp du har och vad som är välgörande för din hy.

 

Det bästa sättet för dig att få veta detta är att boka in en ansiktbehandling med hudanalys och utefter det kan jag rekommendera dig produkter och hur du ska använda dem för bästa resultat. Att ta hand om sin hud utifrån är a och o. Det du bör tänka på är att det är hudvårdsprodukter som din kropp också kan ta hand om. För allt du lägger på din hud ska även kroppen kunna ta hand om som tex din lever. Så jag rekommenderar dig varmt att använda Esse probiotic skincare eller M picaut Swedish Skincare som ger dig rätt näring som skapar en optimal balans. 

 

Yttre hudvård handlar också om att få in en hudvårdsrutin morgon och kväll för att din hud ska må så bra som möjligt. Det är viktigt att använda produkter med rätt Ph som är anpassat efter din huds Ph.

 

Jag rekommenderar följande hudvårdsrutin morgon och kväll:

- Rengöring

- Ansiktsvatten

- Serum

- Moisturiser

 

Emellanåt  är det också bra att använda en peeling och även boosta huden mellan varven med en ansiktsmask. Samt komma regelbundet på ansiktbehandling enligt överrenskommelse mellan dig och mig. När man köper produkter för att ta hand om sin hud så är det viktigt att få in en rutin så att inte produkterna blir stående i badrumsskåpet, för där gör de ingen nytta mer än att det ser trevligt ut i badrumskåpet ;-)

Kontakt

ulrika@holisticskincare.se

Tel: 070-898 73 71

Adress:

Holistic SkinCare

c/o Frisörerna

Adress: Brogatan 18

431 30 Mölndal

 

hudterapeut mölndal
hudterapeut mölndal