Inre hudvård

Välkommen till en salong som tar hand om hela dig - Avancerad Hudvård!

Oftast är det inte huden som det är fel på utan miljön, kosten och vår livsstil. Med ett gott samarbete från båda håll kan vi motverka problemen och hitta nya vägar för en bättre hudhälsa.


Din hud speglar hur du mår på insidan. Finns det oblanser på huden i form av akne, eksem, rosacea, psoriasis, för tidig åldrad hy ect så är det obalanser inuti kroppen.


Genom olika analyser kan du få reda på hur din kropp mår och på sätt hittar vi grundproblemt till ditt hudproblem. 


För att kunna behandla ohälsa och obalanser i kroppen som ger hudproblem använder jag produkter från Alpha-Plus, Thorne & Innate Respons och det homeopatiska medlen från DCG som är alternativmedicin och kosttillskott som hjälper till med läkningen och ger dig en friskare kropp och hy. Kosttillskott är något du kan behöva inta en period för att boosta och hjälpa kroppen i balans igen. 


De analyser som jag utför för att kika på den inre hälsan är genom Hårmineralanalys, fettsyretester för att mäta balansen mellan omega 3 och 6 samt tester på födoämnesallergier och/eller Advanced Skin Treatment där det ingår tungdiagnostik. Har även samarbete med Smartlabs om eventuellt blodprov skulle behövas tas. 


För yttre hudvård arbetar jag med Esse probiotic SkinCare

och M Picaut swedish Skincare

Läs mer här.


Boka in dig på Hårmineralanalys

 

Boka in dig på Advanced Skin Treatment


 

Kontakt

ulrika@holisticskincare.se

Tel: 070-898 73 71

Adress:

Holistic SkinCare

c/o Frisörerna

Adress: Brogatan 18

431 30 Mölndal

 

hudterapeut mölndal
hudterapeut mölndal